TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Советници побараа ревизија на материјалното и финансиското работење на општина Куманово

Канал5 - 14.11.2017

Ревизија на материјалното и финансиското работење на општина Куманово во изминатите четири години, побараа советниците на денешната седница. Предлогот на советникот Зоран Петрушевски од коалицијата За подобра Македонија го поддржаа и власта , ...

Усвоени измени на Буџетот на општина Куманово

Кумановски м. - 14.11.2017

loading... Советниците на Советот на општина Куманово денеска ги изгласаа измените и дополнувањата на Буџетот на општината за 2017 година, како и кварталниот извештај, како и барањето за ревизија на работењето на општината во изминатите години.

Советниците и градоначалникот побараа ревизија за работењето на Дамјановски

Кумановски м. - 14.11.2017

loading... Со 30 гласови „за“ и еден „воздржан“ Советот на Општина Куманово ќе бара ревизија за материјално и финансиско работење на Општина Куманово во последните четири години. По предлог на советникот Зоран Петрушевски од ГРОМ на денешната ...

Усвоени измени на Буџетот на општина Куманово

Либертас - 14.11.2017

Советниците на Советот на општина Куманово денеска ги изгласаа измените и дополнувањата на Буџетот на општината за 2017 година, како и кварталниот извештај, како и барањето за ревизија на работењето на општината во изминатите години.

Усвоени измени на Буџетот на општина Куманово

ТВ21 - 14.11.2017

Советниците на Советот на општина Куманово денеска ги изгласаа измените и дополнувањата на Буџетот на општината за 2017 година, како и кварталниот извештај, како и барањето за ревизија на работењето на општината во изминатите години.