TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Струмица ќе добие контејнери за стаклен отпад

А1 On - 17.07.2017

Во Струмица од утре ќе почне поставувањето контејнери за стаклен отпад. – Од „Комуналец“ информираа дека ќе бидат поставени вкупно 15 контејнери на 15 локации, односно, пред ресторани и хотели, каде што и најмногу го има отпадот од стакло, се вели ...

Сѐ уште учиме да селектираме отпад ...

Н.Македонија - 17.07.2017

Сѐ уште учиме да селектираме отпад Мирисот на отпад, растурените отпадоци, догорчиња, ќесите преполни со ѓубре се само мал дел од асортиманот што можете да го сретнете во нашата метропола.

Струмица ќе добие контејнери за стаклен отпад

ТВ21 - 17.07.2017

Во Струмица од утре ќе почне поставувањето контејнери за стаклен отпад. – Од „Комуналец“ информираа дека ќе бидат поставени вкупно 15 контејнери на 15 локации, односно, пред ресторани и хотели, каде што и најмногу го има отпадот од стакло, се вели ...

Полни контејнери и расфрлано ѓубре во Охрид во екот на туристичката сезона

А1 On - 16.07.2017

Иако во полн ек е туристичката сезона, односот на граѓаните и властите во Охрид кон градот и хигиената е на незавидно ниво. Од фотографиите сликани на улицата Јане Сандански може да се забележат полни контејнери и ѓубре фрлано околу ...