TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Писателот Марковски на поетски фестивал „Денови на пријателите на книгата“

А1 On - 10.11.2017

Младиот гевгелиски писател Стефан Марковски е единствениот македонски претставник на 10. јубилејно издание на тридневниот поетски фестивал „Денови на пријателите на книгата“, кој од синоќа до 12 ноември се одржува во Риека, во организација на ...

Писателот Марковски на поетски фестивал „Денови на пријателите на книгата“

Орбис - 10.11.2017

Младиот гевгелиски писател Стефан Марковски е единствениот македонски претставник на 10. јубилејно издание на тридневниот поетски фестивал „Денови на пријателите на книгата“, кој од синоќа до 12 ноември се одржува во Риека, во организација на ...