TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аеродромци имаат можност да изберат локации на кои ќе се постават

Скопје инфо - 17.07.2017

Со цел одбирање на најдобрата локација за поставување на паркингот за велосипеди, општината ги повикува Граѓаните да одговорат на анкетен прашалник преку кој ќе изберат локации за поставување велосипедски паркинзи во општината.

Можност аеродромци да одберат локација за поставување паркинг за велосипеди

Курир - 17.07.2017

Во рамките на проектот „Зголемено вклучување на граѓанското општество во процесот на донесување одлуки од областа на животна средина“ спроведуван од Центар за климатски промени – Гевгелија, во соработка со Општина Аеродром, планирано е да се постави ...

Можност аеродромци да одберат локација за поставување паркинг за велосипеди

Телевизија Нова - 17.07.2017

Во рамките на проектот „Зголемено вклучување на граѓанското општество во процесот на донесување одлуки од областа на животна средина“ спроведуван од Центар за климатски промени – Гевгелија, во соработка со Општина Аеродром, планирано е да се постави ...

Анкета за жителите на Аеродром: Каде сакате паркинг за велосипеди?

Радио МОФ - 17.07.2017

Општина Аеродром спроведува онлајн анкета преку која на жителите им се нуди можност да изберат локација за поставување на паркинг за велосипеди („вело-остров“). Граѓаните од Општината можат да бираат помеѓу трите понудени локации: „Паркот на ...

Аеродромци ќе ги анкетираат за локација за паркинг за велосипеди

Вечер - 17.07.2017

Во рамките на проектот „Зголемено вклучување на граѓанското општество во процесот на донесување одлуки од областа на животна средина" спроведуван од Центар за климатски промени - Гевгелија, во соработка со Општина Аеродром, планирано е да се постави ...