TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СОЛЗИ, ТАГА И НЕВЕРУВАЊЕ: Ѕвездата на реалната телевизија ненадејно почина на 28 години!

Вистина.мк - 20.03.2017

Ѕвездата на реалната телевизија ненадејно почина на 28 години во својот дом во Лонг Ајленд. Мајк Актари остана запомнет по американското шоу Jerseylicious, каде беше во врска со најголемата заводничка од натпреварувачките Оливија Блоис Шарп.

Ненадејно почина ѕвездата на популарното Американско шоу

Сител - 20.03.2017

Мајк Актар почина во својот дом во Вестбурн во Лонг Ајленд. Тој беше ѕвездата на популарното Американско шоу "Jerseylicious" и запаметен по аферата со најголема заводничка Оливија Блоис Шарп.

ТРОГАТЕЛНО: Почина ѕвездата на популарното Американско шоу

Exclusive.mk - 20.03.2017

Мајк Актар почина во својот дом во Вестбурн во Лонг Ајленд. Тој беше ѕвездата на популарното Американско шоу "Jerseylicious" и запаметен по аферата со најголема заводничка Оливија Блоис Шарп.

Ненадејно почина ѕвездата на популарно американско шоу

Курир - 20.03.2017

Мајк Актар починал во својот дом во Вестбурн во Лонг Ајленд. 28 годишниот Мајк ќе остане запаметен по американското шоу Jerseylicious, каде беше во врска со најголемата заводничка од натпреварувачките Оливија Блоис Шарп.