TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб

А1 On - 12.10.2017

„Во екот на изборната кампања за овие локални избори, Марјан Ристески влезе да моли за гласови во џамијата во населбата „Тризла 2“ во Прилеп, а граѓаните му завртија грб. Лицемерието на Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ го препознаа сите граѓани на ...

Ристески на кафе средби со голем број прилепчани (ФОТО)

Маркукуле - 12.10.2017

Актуелниот градоначалник и кандидат за нов мандат од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Марјан Ристески, денеска оствари кафе средби со голем број сограѓани. Поддршката за него очигледно е на високо ниво, па прилепчани очекуваат негова убедлива победа уште во ...

(ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб

Локално - 12.10.2017

„Во екот на изборната кампања за овие локални избори, Марјан Ристески влезе да моли за гласови во џамијата во населбата „Тризла 2“ во Прилеп, а граѓаните му завртија грб. Лицемерието на Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ го препознаа сите граѓани на ...

(ВИДЕО) СДСМ Прилеп: Ристески влезе во џамија во Прилеп да моли за гласови, а граѓаните му свртија грб

Либертас - 12.10.2017

„Во екот на изборната кампања за овие локални избори, Марјан Ристески влезе да моли за гласови во џамијата во населбата „Тризла 2“ во Прилеп, а граѓаните му завртија грб. Лицемерието на Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ го препознаа сите граѓани на ...

Марјан Ристевски влегол во џамија за гласови

Макфакс - 12.10.2017

„Во екот на изборната кампања за овие локални избори, Марјан Ристески влезе да моли за гласови во џамијата во населбата „Тризла 2“ во Прилеп, а граѓаните му завртија грб. Лицемерието на Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ го препознаа сите граѓани на ...

СДСМ: Марјан Ристевски влегол во џамија за гласови

Точка - 13.10.2017

„Во екот на изборната кампања за овие локални избори, Марјан Ристески влезе да моли за гласови во џамијата во населбата ‘Тризла 2’ во Прилеп, а граѓаните му свртеа грб. Лицемерието на Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ го препознаа сите граѓани на општина ...