TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога го видела без брада занемела

Сител - 10.11.2017

Џош има 38 години, но поради својата брада изгледа како да е стар. Кога ја напуштил воената служба, едноставно престанал да се бричи. Ја негувал својата брада 15 години, се запоставил и со гардеробата, јакната не ја соблекувал, како и фармерките и ...

Дознајте што открива обликот на брадата за вашиот карактер

Кафе пауза - 10.11.2017

Може да откриете многу работи за човечкиот карактер ако го набљудувате телото на личноста. Најверојатно веќе имате прочитано што откриваат вашите раце или нокти за вас, но дали сте знаеле дека токму брадата може да ви помогне да дознаете најмногу ...

Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога конечно го видела среден и без брада занемела

Сител - 10.11.2017

Џош има 38 години, но поради својата брада изгледа како да е стар. Кога ја напушти воената служба, едноставно престанал да се бричи. Ја негувбал својата брада 15 години, малку ја дотерува од време на време.