TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каков среќник: Роденденот го прославил со добивка од 750.000 долари

Канал5 - 10.11.2017

Маж од Калифорнија својот 35-ти роденден го прослави на најдобриот можен начин. Хестон Хјуз од Лос Анѓелес им раскажал на претставниците на Лотаријата од Калифорнија како застанал пред една филијала на компанијата 7-Eleven во Аркадија, ден после ...

По роденденската прослава купил грепка и освоил 750. 000 долари

Newsroom - 10.11.2017

Маж од Калифорнија го прославил 35 роденден на најдобар можен начин. Хестон Хјуз од Лос Анџелес изјавил дека ден по роденденот купил грепка за 10 долари, а откако дознал дека добил 750. 000 долари, прво нешто со кое се почестил е суши.

Си купил лото ливче за роденден: Доби 750.000 долари

Курир - 10.11.2017

Хестон Хјуз од Лос Анџелес им раскажал на претставниците на Лотаријата од Калифорнија како застанал пред една филијала на компанијата 7-Eleven во Аркадија, ден после својот роденден и за 10 долари купил лото ливче, пренесуваат американските медиуми.

По роденденската прослава купил грепка и освоил 750. 000 долари

Локално - 10.11.2017

Маж од Калифорнија го прославил 35 роденден на најдобар можен начин. Хестон Хјуз од Лос Анџелес изјавил дека ден по роденденот купил грепка за 10 долари, а откако дознал дека добил 750. 000 долари, прво нешто со кое се почестил е суши.

Си купил лото ливче за роденден - маж од Калифорнија го добил најдобриот подарок

Press24 - 10.11.2017

Маж од Калифорнија својот 35-ти роденден го прослави на најдобриот можен начин. Хестон Хјуз од Лос Анџелес им раскажал на претставниците на Лотаријата од Калифорнија како застанал пред една филијала на компанијата 7-Eleven во Аркадија, ден после ...