TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сонцето можеби е и поголемо отколку што мислеле научниците

Алсат-М - 12.08.2017

Ново истражување околу сончевата еклипса (затменувањето на Сонцето) ги негира претходните мерења за нашата мајка ѕвезда. Досега нештата во нашиот сончев систем се недвојбени: нашето Сонце е големо. Никој тоа не го спори.

Шокантно откритие: Сонцето е поголемо отколку што мислеле научниците

Press24 - 12.08.2017

Ново истражување околу сончевата еклипса (затменувањето на Сонцето) ги негира претходните мерења за нашата мајка ѕвезда. Досега нештата во нашиот сончев систем се недвојбени: нашето Сонце е големо. Никој тоа не го спори.

Сонцето можеби е и поголемо отколку што мислеле научниците

еМагазин - 12.08.2017

Пренесено од Дејли мирор – Лондон Ново истражување околу сончевата еклипса (затменувањето на Сонцето) ги негира претходните мерења за нашата мајка ѕвезда. Досега нештата во нашиот сончев систем се недвојбени: нашето Сонце е големо.

Сонцето е поголемо отколку што мислеле научниците

Репортер - 12.08.2017

Ново истражување околу сончевата еклипса (затменувањето на Сонцето) ги негира претходните мерења за нашата мајка ѕвезда. Досега нештата во нашиот сончев систем се недвојбени: нашето Сонце е големо. Никој тоа не го спори.

Шокантно откритие: Сонцето е поголемо отколку што мислеле научниците

Вистина.мк - 14.08.2017

Ново истражување околу сончевата еклипса (затменувањето на Сонцето) ги негира претходните мерења за нашата мајка ѕвезда. Досега нештата во нашиот сончев систем се недвојбени: нашето Сонце е големо. Никој тоа не го спори.