TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт...

Н.Македонија - 10.11.2017

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт.

Сè уште се чека на договор за новите функционери во Владата

+инфо - 09.11.2017

Со имиња за нов министер за здравство се шпекулираше уште откако Таравари најави кандидатура за локалните избори, но официјални предлози се уште нема. Сè уште нема официјални предлози со конкретни имиња кој ќе ги пополни испразнетите места во ...

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт

Сител - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт. Тој соопшти и неколку новости кои се однесуваат на работата на новото раковдство.

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт

Либертас - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт. Тој соопшти и неколку новости кои се однесуваат на работата на новото раковдство.

Таравари: Ветувам транспарентност во работата во општината

Телевизија Нова - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт. Тој соопшти и неколку новости кои се однесуваат на работата на новото раковдство.

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт

А1 On - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт. Тој соопшти и неколку новости кои се однесуваат на работата на новото раковдство.

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт

Орбис - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт. Тој соопшти и неколку новости кои се однесуваат на работата на новото раковдство.

Таравари ветува соработка и транспарентност во работата на локалната власт

Локално - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари на брифингот со новинарите најави поголема соработка и транспарентност во работата на локалната власт. Тој соопшти и неколку новости кои се однесуваат на работата на новото раковдство.