TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Миновски: 400 милиони евра биле потрошени во тендери за ископ, а ни денар за сопствена механизација на РЕК Битола

Фокус - 10.11.2017

Во последните десет години за тендери за ископ на јаглен и јаловина со надворешни фирми биле потрошени околу 400 милиони евра. Во исто време ни денар не бил инвестиран за одржување, поправање или набавка на сопствена механизација во РЕК Битола, вели ...

Миновски: 400 милиони евра биле потрошени во тендери за ископ, а ни денар за сопствена механизација на РЕК Битола

Либертас - 10.11.2017

Во последните десет години за тендери за ископ на јаглен и јаловина со надворешни фирми биле потрошени околу 400 милиони евра. Во исто време ни денар не бил инвестиран за одржување, поправање или набавка на сопствена механизација во РЕК Битола, вели ...

Миновски: 400 милиони евра биле потрошени во тендери за ископ, а ни денар за сопствена механизација на РЕК Битола

Локално - 10.11.2017

Во последните десет години за тендери за ископ на јаглен и јаловина со надворешни фирми биле потрошени околу 400 милиони евра. Во исто време ни денар не бил инвестиран за одржување, поправање или набавка на сопствена механизација во РЕК Битола, вели ...