TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОРД со инвестиција од 600 милиони евра во Германија

Фактор - 20.03.2017

Автомобилскиот гигант Ford инвестира 600 милиони евра во склопување возила во областа Сарлуис, Германија, каде се подготвува терен за производство на новата генерација Ford Focus. „Инвестицијата од околу 600 милиони евра ја потврдува нашата ...

Форд со инвестиција од 600 милиони евра во Германија

еМагазин - 20.03.2017

Автомобилскиот гигант Ford инвестира 600 милиони евра во склопување возила во областа Сарлуис, Германија, каде се подготвува терен за производство на новата генерација Ford Focus. „Инвестицијата од околу 600 милиони евра ја потврдува нашата ...

ФОРД со инвестиција од 600 милиони евра во Германија

Бизнис Вести - 20.03.2017

Автомобилскиот гигант Ford инвестира 600 милиони евра во склопување возила во областа Сарлуис, Германија, каде се подготвува терен за производство на новата генерација Ford Focus. „Инвестицијата од околу 600 милиони евра ја потврдува нашата ...

ФОРД инвестира 600 милиони евра во фабрика за производство на новиот Форд Фокус

Иновативност - 20.03.2017

Автомобилскиот гигант Ford инвестира 600 милиони евра во склопување возила во областа Сарлуис, Германија, каде се подготвува терен за производство на новата генерација Ford Focus „Инвестицијата од околу 600 милиони евра ја потврдува нашата ...

Ford со нови инвестиции во Германија

Авто Магазин - 20.03.2017

Тековните настани во автомобилската индустрија покренаа тектонски промени, кои на Ford нема да влијаат многу бидејќи инвестициските циклуси од порано се испланирани. Според нив, во моментов се трошат 600-те милиони евра во Германија, каде фабриката ...