TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што правеле луѓето за забава пред ТВ ерата?

Црнобело - 10.11.2017

Многу одамна пред луѓето да имаат огромен избор на ТВ канали и интернет, ако сакале да пребаруваат необични работи сепак морале да излезат од прагот на домот. Тие имале толку многу невообичаени извори на забава, што звучат премногу бизарно денес за ...

Што правеле луѓето за забава пред ТВ ерата?

Орбис - 10.11.2017

Многу одамна пред луѓето да имаат огромен избор на ТВ канали и интернет, ако сакале да пребаруваат необични работи сепак морале да излезат од прагот на домот. Тие имале толку многу невообичаени извори на забава, што звучат премногу бизарно денес за ...