TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кипaрскиот претседател во посета на Атина

А1 On - 09.11.2017

Претседателот на Кипар Никос Анастасиадис пристигна во Атина каде ќе учествува на втората евро-арапска средба, што ќе се одржи денеска и утре. На средбата ќе бидат разгледани прашања поврзани со геополитичките процеси во рамките на ЕУ и арапскиот ...

Кипaрскиот претседател во посета на Атина

Орбис - 09.11.2017

Претседателот на Кипар Никос Анастасиадис пристигна во Атина каде ќе учествува на втората евро-арапска средба, што ќе се одржи денеска и утре. На средбата ќе бидат разгледани прашања поврзани со геополитичките процеси во рамките на ЕУ и арапскиот ...