TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

+инфо - 21.04.2017

Оружјето е откриено во камион со регистерски таблички од Нови Пазар, со кој управувал возач (27) од Крушевац. На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави ...

(ФОТО) Каминоџијата му рекол на цариникот дека носи слатки – Кога ја подигнал цирадата видел оружје за ТРЕТА СВЕТСКА ...

Репортер - 21.04.2017

Цариниците во текот на ноќта меѓу 20 и 21 април 2017 година, на влезот на граничниот премин Градина спречија обид за криумчарење на голема количниа на оружје, муниција сокреини во еден камион.

Цариник случајно открил: Камионџија пријавил колачи, а пренесувал оружје за трета светска војна (ФОТО)

Република - 21.04.2017

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави „Танјуг“. Како што се наведува во соооштението на Царинската управа, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за ...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

Курир - 21.04.2017

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за ...

Камионџијата рекол дека превезува слатки: Цариник рутински ја кренал церадата и сфатил дека се спрема Трета светска ...

Сител - 21.04.2017

Српски цариници за време на ноќната смена помеѓу 20. и 21. април на граничниот премин Градина спречиле обид за криумчарење на голема количина оружје и муниција сокриени во камион. Како што се наведува во соопштението на Управата за царина, ноќеска ...

На царина рекол дека пренесува слатки а всушност имал полн камион оружје (ФОТО)

Press24 - 21.04.2017

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за ...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

А1 On - 21.04.2017

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за ...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

Либертас - 21.04.2017

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за ...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

10без10 - 21.04.2017

Оружјето е откриено во камион со регистерски таблички од Нови Пазар, со кој управувал возач (27) од Крушевац. На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави ...

Српските цариници запленија товар со оружје на ГП „Градина“

Локално - 21.04.2017

На граничниот премин „Градина“ српските цариници спречиле обид за шверц на големо количество оружје и муниција, сокриени во камион, јави Танјуг. Како што се наведува во соооштението на Управата за царина, ноќеска биле откриени вкупно 80 цевки за ...