TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Паника во Европската Унија: Терористите пристигнуваат преку Балканот!

Точка - 20.03.2017

Безбедносните служби во државите на Европската Унија се ставени на готовс поради големиот број на терористи кои што преку Балканот пристигнуваат од Сирија и Ирак. Полициските сили и останатите безбедносни служби во земјите на Европската Унија се ...

Терористите од Брисел со скриен арсенал

Стандард - 20.03.2017

Терористите кои се разнесоа пред една година во Брисел, оставиле скриен арсенал, доволен за нов напад, објавија локалните медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извлечени од содржината на компјутер, фрлена од атентаторите ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Република - 20.03.2017

­ Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

ЕУ ги дигна безбедносните служби под тревога, се чекаат напади од екстремисти

Локално - 20.03.2017

Безбедносните служби и полициите во Европската унија се ставени во состојба на максимална тревога поради опасност од терористички напади од страна на исламски екстремисти, кои ја напуштаат Сирија и Ирак, тврди италијанското издание “Република”.

Тревога во ЕУ – терористи пристигнуваат преку Балканот

Канал5 - 20.03.2017

Безбедносните служби на земјите од Европската унија се ставени во состојба на максимална тревога поради заканата од нови терористички напади на исламски терористи, кои доаѓаат преку Балканот, пишува италијанскиот весник „Република“.

ЕВРОПА ВО ПАНИКА: Терористи преку Балканот доаѓаат со една цел!

Фактор - 20.03.2017

Безбедносните служби во Европа се на нозе, затоа што терористи од Сирија и Ирак преку Балканот доаѓаат во Европа. Нивна задача е да стигнат во Западна Европа и да извршат атентати. Италијанскиот весник Република пишува дека ЕУ ги блендирала своите ...

Тревога во Европа, пристигнуваат терористи преку Балканот

МКД - 19.03.2017

Полициите и безбедносните служби на земјите од Европската Унија се ставени во состојба на максимална тревога поради заканата од нови терористички напади на исламски терористи. Тие поради поразите ја напуштаат Исламска држава во Сирија и Ирак и се ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Курир - 20.03.2017

Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

Тревога во ЕУ – терористи пристигнуваат преку Балканот

Курир - 20.03.2017

Безбедносните служби на земјите од Европската унија се ставени во состојба на максимална тревога поради заканата од нови терористички напади на исламски терористи, кои доаѓаат преку Балканот, пишува италијанскиот весник „Република“.

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад...

Н.Македонија - 20.03.2017

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми.

ЕУ во паника – терористи пристигнуваат преку Балканот

Република - 20.03.2017

Безбедносните служби на земјите од Европската унија се ставени во состојба на максимална тревога поради заканата од нови терористички напади на исламски терористи, кои доаѓаат преку Балканот, пишува италијанскиот весник „Република“.

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

А1 On - 20.03.2017

Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

Тревога во ЕУ – терористи пристигнуваат преку Балканот

Press24 - 20.03.2017

Безбедносните служби на земјите од Европската унија се ставени во состојба на максимална тревога поради заканата од нови терористички напади на исламски терористи, кои доаѓаат преку Балканот, пишува италијанскиот весник „Република“.

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Сител - 20.03.2017

Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

+инфо - 20.03.2017

Снимка од разговорот меѓу терористите и нивниот обучувач во Сирија покажува дека арсеналот е на располагање, доколку се појават нови лица, кои сакаат Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Нетпрес - 20.03.2017

Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од напаѓачите, непосредно пред нападите на аеродромот и во метро станица во Брисел. Според иследниците, во гаража што ја користеле терористите биле сокриени четири ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Точка - 20.03.2017

Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Либертас - 20.03.2017

Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Позитив.мк - 20.03.2017

Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле скриен арсенал, доволен за извршување нов напад, јавија белгиски медиуми. Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од ...

ОСТАВИЛЕ СКРИЕН АРСЕНАЛ: Терористите од Брисел поседувале оружје доволно за нов напад

Телеграф - 20.03.2017

Податоците се од извор близок до истрагата и биле извадени од компјутер, фрлен од напаѓачите, непосредно пред нападите на аеродромот и во метро-станица во Брисел Терористите, кои ги извршија терористичките акции во Брисел пред една година, оставиле ...