TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поевтин роаминг за Македонците за време бугарското претседавање со ЕУ

+инфо - 10.11.2017

Бугарија има подготвено меморандуми со сите држави од Западен Балкан за намалување на цените на роаминг. Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија ...

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија за време бугарското претседавање со ЕУ

Канал5 - 10.11.2017

Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од Западен Балкан, оцени министерот за транспорт, информатички технологии и комуникации, ...

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија за време бугарското претседавање со ЕУ

А1 On - 10.11.2017

Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од Западен Балкан, оцени министерот за транспорт, информатички технологии и комуникации, ...

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија за време бугарското претседавање со ЕУ

Орбис - 10.11.2017

Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од Западен Балкан, оцени министерот за транспорт, информатички технологии и комуникации, ...

Од Софија со љубов: Бугарија најавува поевтин роаминг со Македонија

Телевизија Нова - 10.11.2017

Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од Западен Балкан, оцени министерот за транспорт, информатички технологии и комуникации, ...

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија за време бугарското претседавање со ЕУ...

Н.Македонија - 10.11.2017

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија за време бугарското претседавање со ЕУ Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од ...

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија за време бугарското претседавање со ЕУ

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од Западен Балкан, оцени министерот за транспорт, информатички технологии и ...

Софија најавува поевтин роаминг со Македонија

Скопје инфо - 10.11.2017

Реално е следната година во тек на претседателстово на Бугарија со Советот на Европската унија да биде намалена цената на роаминг со Македонија и другите држави од Западен Балкан, оцени министерот за транспорт, информатички технологии и комуникации, ...