TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дачиќ: Статусот на Рускиот хуманитарен центар не е решен поради притисоци

А1 On - 12.10.2017

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ смета дека статусот на Рускиот хуманитарен центар во Ниш се уште не е решен поради тоа што се вршат големи притисоци. – Не е решен, бидејќи се вршат големи притисоци, поради тоа што тоа прашање ...

Дачиќ: Статусот на Рускиот хуманитарен центар не е решен поради притисоци

Локално - 12.10.2017

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ смета дека статусот на Рускиот хуманитарен центар во Ниш се уште не е решен поради тоа што се вршат големи притисоци. – Не е решен, бидејќи се вршат големи притисоци, поради тоа што тоа прашање ...

Дачиќ: Статусот на Рускиот хуманитарен центар не е решен поради притисоци

Сител - 12.10.2017

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ смета дека статусот на Рускиот хуманитарен центар во Ниш се уште не е решен поради тоа што се вршат големи притисоци. - Не е решен, бидејќи се вршат големи притисоци, поради тоа што тоа прашање ...