TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиера на „Кец на десетка“ в петок во МНТ

А1 On - 14.11.2017

Комедијата „Кец на десетка“ на авторот Митко Бојаџиски, в петок премиерно ќе биде изведена во Македонскиот народен театар. Во претставата играат Александар Миќиќ-таткото Доксе, Тања Кочовска-мајката Грациела, Нина Деан-ќерката Ана и Ивица ...

„Кец на десетка“ в петок премиерно во МНТ

+инфо - 14.11.2017

Во претставата играат Александар Миќиќ-таткото Доксе, Тања Кочовска-мајката Грациела, Нина Деан-ќерката Ана и Ивица Димитријевиќ во улогата на Тоше. Комедијата „Кец на десетка“ на авторот Митко Бојаџиски, в петок премиерно ќе биде изведена во ...

Премиера на „Кец на десетка“ в петок во МНТ

Орбис - 14.11.2017

Комедијата „Кец на десетка“ на авторот Митко Бојаџиски, в петок премиерно ќе биде изведена во Македонскиот народен театар. Во претставата играат Александар Миќиќ-таткото Доксе, Тања Кочовска-мајката Грациела, Нина Деан-ќерката Ана и Ивица ...

Комедијата „Кец на десетка“ в петок премиерно во МНТ (видео)

Република - 14.11.2017

Комедијата „Кец на десетка“ на авторот Митко Бојаџиски, в петок премиерно ќе биде изведена на малата сцена во Македонскиот народен театар. Во претставата играат Александар Миќиќ-таткото Доксе, Тања Кочовска-мајката Грациела, Нина Деан-ќерката Ана и ...

„Кец на десетка“ в петок премиерно во МНТ

Сител - 14.11.2017

Комедијата „Кец на десетка“ на авторот Митко Бојаџиски, в петок премиерно ќе биде изведена во Македонскиот народен театар. Во претставата играат Александар Миќиќ-таткото Доксе, Тања Кочовска-мајката Грациела, Нина Деан-ќерката Ана и Ивица ...