TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов вети цврста забрана за возила на Водно

+инфо - 06.12.2017

Во неделата несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја прекршиле забраната за возила на Водно. Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и ...

И за продолжениот викенд автобусите на ЈСП ќе возат бесплатно до Средно Водно

Макфакс - 07.12.2017

Во деновите од претстојниот продолжен викенд (08, 09 и 10 декември) граѓаните ќе имаат можност со автобус да се искачат до Средно Водно и да се рекреираат на чист воздух. На рекреативците на располагање им се двете нови пробни автобуски линии 25А и ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно уште важи...

Н.Македонија - 06.12.2017

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно уште важи Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни ...

И за продолжениот викенд автобусите на ЈСП ќе возат бесплатно до Средно Водно

Вечер - 07.12.2017

Во деновите од претстојниот продолжен викенд (08, 09 и 10 декември) граѓаните ќе имаат можност со автобус да се искачат до Средно Водно и да се рекреираат на чист воздух. На рекреативците на располагање им се двете нови пробни автобуски линии 25А и ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се види уште в петок

Локално - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

И за продолжениот викенд автобусите на ЈСП ќе возат бесплатно до Средно Водно

Sky - 07.12.2017

Во деновите од претстојниот продолжен викенд (08, 09 и 10 декември) граѓаните ќе имаат можност со автобус да се искачат до Средно Водно и да се рекреираат на чист воздух. На рекреативците на располагање им се двете нови пробни автобуски линии 25А и ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се види уште в петок

Канал5 - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

Aвтобусите на ЈСП ќе возат бесплатно до Средно Водно и за продолжениот викенд

Денар - 07.12.2017

Во деновите од претстојниот продолжен викенд (08, 09 и 10 декември) граѓаните ќе имаат можност со автобус да се искачат до Средно Водно и да се рекреираат на чист воздух. На рекреативците на располагање им се двете нови пробни автобуски линии 25А и ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се докаже во петок

Press24 - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

И за продолжениот викенд автобусите на ЈСП ќе возат бесплатно до Средно Водно

Орбис - 07.12.2017

Во деновите од претстојниот продолжен викенд (08, 09 и 10 декември) граѓаните ќе имаат можност со автобус да се искачат до Средно Водно и да се рекреираат на чист воздух. На рекреативците на располагање им се двете нови пробни автобуски линии 25А и ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи

Стандард - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

И во деновите од продолжениот викенд со автобус до средно Водно

Скопје24 - 07.12.2017

И во деновите од претстојниот продолжен викенд (08, 09 и 10 декември 2017 година) граѓаните ќе ја имаат можноста со автобус да се искачат до Средно Водно и да се рекреираат на чист воздух.

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се види уште в петок

Слободен Печат - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се види уште в петок

Либертас - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се докаже во петок, вели Шилегов

Скопје инфо - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи

А1 On - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...

Шилегов: Забраната за автомобили на Водно се уште важи и тоа ќе се види уште в петок

Сител - 06.12.2017

Градоначалникот на Град Скопје денеска изјави дека забраната за движење на моторни возила до Средно Водно важи и натаму, дека таа се почитува, освен во неделата кога, како што рече, несовесни граѓани го злоупотребиле отсуството на полицијата и ја ...