TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“

Newsroom - 12.10.2017

Денеска во „Кино Култура“ со почеток во 20,45 часот ќе се одржи промоција на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“. Книгата ја уреди Милена Драгичевиќ Шешиќ.

Промоција на книгата „Културна дипломатија“ во кино Култура

Радио МОФ - 11.10.2017

Издавачката куќа Готен утревечер организира промоцијата на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“. Настанот ќе се одржи во кино Култура, со почеток во 20:45 часот.

Промоцијата на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“

А1 On - 12.10.2017

Книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката”, во издание на Бирото на Креативна Европа Србија и на Факултетот за драмски уметности во Белград ќе биде промовирана вечер во Скопје. Книгата ја уреди Милена Драгичевиќ Шешиќ.

Промоцијата на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“

Сител - 12.10.2017

Книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката", во издание на Бирото на Креативна Европа Србија и на Факултетот за драмски уметности во Белград ќе биде промовирана вечер во Скопје. Книгата ја уреди Милена Драгичевиќ Шешиќ.

Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката...

Вечер - 12.10.2017

Според издавачот, книгата претставува оригинален придонес не само за проучување на културата и на фестивалите, туку и за практичните аспекти на културната политика, па е од значење за стручната и пошироката јавност.

Книга што расветлува клучни прашања на културната дипломатија...

Н.Македонија - 12.10.2017

Книга што расветлува клучни прашања на културната дипломатија Во „Кино култура“ се одржа промоцијата на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“. Книгата ја уреди Милена Драгичевиќ Шешиќ.

Промоцијата на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“

Cooltura - 12.10.2017

Книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката", во издание на Бирото на Креативна Европа Србија и на Факултетот за драмски уметности во Белград ќе биде промовирана вечер во Скопје. Книгата ја уреди Милена Драгичевиќ Шешиќ.

Промоцијата на книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката“

ТВ21 - 12.10.2017

Книгата „Културна дипломатија: уметноста, фестивалите и геополитиката”, во издание на Бирото на Креативна Европа Србија и на Факултетот за драмски уметности во Белград ќе биде промовирана вечер во Скопје. Книгата ја уреди Милена Драгичевиќ Шешиќ.