TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмалку девет лица загинаа во експлозија на гас во Нигерија

+инфо - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во југозападна Нигерија. Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во ...

Девет загинати и 10 повредени при експлозија на резервоар за гас во Нигерија

Мета - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 добија тешки повреди при експлозија на резервоар за гас во комплекс за гориво на југозападот на Нигерија. Засега нема објаснување како дошло до експлозијата во објектот на нигериската компанија „Линк оил анд гас“ во ...

Нигерија: Девет загинати во експлозија на гас

Канал 77 - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а десет се здобиле со тешки повреди кога експлодирал резервоар за гас во магацин за нафта во југозападниот дел на Нигерија. Властите засега немаат објаснување што ја предизвикало експлозијата во објектот на нигериската ...

Најмалку девет лица загинаа во експлозија на гас во Нигерија

Курир - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во југозападна Нигерија. Се уште е непозната причината за експлозијата во објект на нигериската „Линк оил енд гас“ (Linc Oil and Gas) ...

Нигерија: Девет загинати во експлозија на гас

Точка - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а десет се здобиле со тешки повреди кога експлодирал резервоар за гас во магацин за нафта во југозападниот дел на Нигерија. Властите засега немаат објаснување што ја предизвикало експлозијата во објектот на нигериската ...

Најмалку девет лица загинаа во експлозија на гас во Нигерија

А1 On - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во југозападна Нигерија. Се уште е непозната причината за експлозијата во објект на нигериската „Линк оил енд гас“ (Linc Oil and Gas) ...

Најмалку девет лица загинаа во експлозија на гас во Нигерија

Телевизија Нова - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во југозападна Нигерија. Се уште е непозната причината за експлозијата во објект на нигериската „Линк оил енд гас“ (Linc Oil and Gas) ...

Најмалку девет лица загинаа во експлозија на гас во Нигерија

Тера - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во југозападна Нигерија. Се уште е непозната причината за експлозијата во објект на нигериската „Линк оил енд гас“ (Linc Oil and Gas) ...

Најмалку девет лица загинаа во експлозија на гас во Нигерија

ТВ21 - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа, а 10 се тешко повредени откако експлодира резервоар за гас во комплекс за гориво во југозападна Нигерија. Се уште е непозната причината за експлозијата во објект на нигериската „Линк оил енд гас“ компанија во Калабар.