TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Киднапираниот мексикански фоторепортер пронајден мртов

Макфакс - 06.10.2017

Фоторепортерот Едгар Даниел Ескедеа, кој во северната мексиканска држава Сан Луис Потоси трпел закани поради работата, беше пронајден мртов еден ден откако беше киднапиран, соопшти денеска мексиканската влада.

Киднапираниот мексикански фоторепортер пронајден мртов

Точка - 06.10.2017

Фоторепортерот Едгар Даниел Ескедеа, кој во северната мексиканска држава Сан Луис Потоси трпел закани поради работата, беше пронајден мртов еден ден откако беше киднапиран, соопшти денеска мексиканската влада.

Киднапираниот мексикански фоторепортер пронајден мртов

Sky - 07.10.2017

Фоторепортерот Едгар Даниел Ескедеа, кој во северната мексиканска држава Сан Луис Потоси трпел закани поради работата, беше пронајден мртов еден ден откако беше киднапиран, соопшти денеска мексиканската влада.