TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истражувањето докажа дека за идеален брак потребна е претходна врска од...

Точка - 09.11.2017

Многу парови за брз временски период стапуваат во сериозна љубовна врска, па откако ќе ги понесе почетната љубов, брзо стапнуваат и на "лудиот камен". Најчесто таквите бракови после неколку години престануваат и партнерите се разделуваат.

За идеален брак потребна е претходна врска од...

Пулс24 - 10.11.2017

Многу парови за брз временски период стапуваат во сериозна љубовна врска, па откако ќе ги понесе почетната љубов, брзо стапнуваат и на "лудиот камен". Најчесто таквите бракови после неколку години престануваат и партнерите се разделуваат.