TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентации на стартапи пред инвеститори во „Сеавус инкубатор“

Макфакс - 10.11.2017

Во просториите на Сеавус Инкубатор утре, 11 ноември, со почеток од 11 часот ќе се одржи вториот јавен „Инвеститициски ден“ каде ќе се презентираат бизнис идеи од страна на стартап тимови кои поминаа низ пред-акцелераторската програма на инкубаторот.

Презентации на стартапи пред инвеститори во Сеавус Инкубатор

Вечер - 10.11.2017

Во просториите на Сеавус Инкубатор утре, 11 ноември, со почеток од 11 часот ќе се одржи вториот јавен „Инвеститициски ден“ каде ќе се презентираат бизнис идеи од страна на стартап тимови кои поминаа низ пред-акцелераторската програма на инкубаторот.

„Инвестициски ден“ во Сеавус Инкубатор

Макфакс - 11.11.2017

Во просториите на Сеавус Инкубатор денеска ќе се одржи ќе се одржи вториот јавен „Инвеститициски ден“. Настанот ќе започне во 11 часот и на истиот ќе се презентираат бизнис идеи од страна на стартап тимови кои поминаа низ пред-акцелераторската ...

Инвестициски ден во Сеавус Инкубатор

Сител - 11.11.2017

Домашни инвеститори, бизнис ангели и претставници на фондови денеска ќе присуствуваат на вториот јавен „Инвеститициски ден“ што ќе се одржи во просториите на Сеавус Инкубатор. На „Инвеститицискиот ден“ ќе се презентираат бизнис идеи од страна на ...