TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори

А1 On - 06.10.2017

Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе ги разгледа барањата за добивање овластување за набљудување на Локалните избори 2017 година поднесено од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, од ЦИК Косово, од Амбасадата на САД во Скопје и од ...

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори...

Н.Македонија - 06.10.2017

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе ги разгледа барањата за добивање овластување за набљудување на Локалните избори 2017 година поднесено од Мисијата на ...

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори

Телевизија Нова - 06.10.2017

Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе ги разгледа барањата за добивање овластување за набљудување на Локалните избори 2017 година поднесено од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, од ЦИК Косово, од Амбасадата на САД во Скопје и од ...

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори

Алсат-М - 06.10.2017

Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе ги разгледа барањата за добивање овластување за набљудување на Локалните избори 2017 година поднесено од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, од ЦИК Косово, од Амбасадата на САД во Скопје и од ...

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори

Курир - 06.10.2017

На дневен ред пред членовите на ДИК ќе се најде и Информацијата за примени финансиски извештаи од учесниците во изборната кампања, согласно Изборниот законик, а ќе бидат разгледани Образецот во врска со потребата од повикување на полиција од ...

ДИК ќе ги разгледа барањата за набљудувачи на локалните избори

Press24 - 06.10.2017

Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе ги разгледа барањата за добивање овластување за набљудување на Локалните избори 2017 година поднесено од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, од ЦИК Косово, од Амбасадата на САД во Скопје и од ...