TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Охридска банка Сосиете Женерал прославува десет години од постоењето на Сосиете Женерал во Македонија

Оff.net - 09.11.2017

Охридска банка Сосиете Женерал, како врвна финансиска институција присутна на македонскиот пазар, годинава прославува десет години од доаѓањето на светската групација Сосиете Женерал во Македонија.

Охридска банка Сосиете Женерал прославува десет години од постоењето на Сосиете Женерал во Македонија

Фактор - 09.11.2017

Охридска банка Сосиете Женерал, како врвна финансиска институција присутна на македонскиот пазар, годинава прославува десет години од доаѓањето на светската групација Сосиете Женерал во Македонија.

Македонија на второ место во Западен Балкан по жени убиени со огнено оружје

еМагазин - 05.12.2017

Македонија е втора земја од Западен Балкан по жени убиени со огнено оружје, веднаш за Косово кое го зазема првото место. Најголем дел се жртви на семејно насилство, покажа компаративното истражување на Центарот за контрола на мало и лесно оружје во ...

Одбележани 10 години Охридска банка Сосиете Женерал

+инфо - 09.11.2017

Банката бележи континуиран и повеќекратен раст на сите полиња во однос на 2007 година. Охридска банка Сосиете Женерал, како врвна финансиска институција присутна на македонскиот пазар, годинава прославува десет години од доаѓањето на светската ...

Охридска банка Сосиете Женерал прославува 10 години од постоењето на Сосиете Женерал во Македонија

Банкарство.мк - 09.11.2017

Охридска банка Сосиете Женерал, како врвна финансиска институција присутна на македонскиот пазар, годинава прославува десет години од доаѓањето на светската групација Сосиете Женерал во Македонија.

Охридска банка Сосиете Женерал прославува 10-годишен јубилеј во Македонија

Бизнис Инфо - 10.11.2017

Охридска банка Сосиете Женерал, како финансиска институција присутна на македонскиот пазар, годинава прославува десет години од доаѓањето на светската групација Сосиете Женерал во Македонија, стои во соопштението.