TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жените сè повеќе отворено зборуваат за сексуалното насилство: "Таксистот мислеше дека има право на моето тело"!

Точка - 20.10.2017

Хештегот #ијасисто, за разлика од останатите трендови на Интернетот, станува сè поактуелен. Жените ширум светот почнуваат отворено да ги раскажуваат своите приказни за преживеани сексуални насилства.

Жените се повеќе отворено зборуваат за сексуалното насилство: „Таксистот мислеше дека има право на моето тело“!

Скопје24 - 20.10.2017

Хештегот #ијасисто, за разлика од останатите трендови на Интернетот, станува сè поактуелен. Жените ширум светот почнуваат отворено да ги раскажуваат своите приказни за преживеани сексуални насилства.