TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Природна убавина: Петте најубави водопади кои постојат во светот

Сител - 06.10.2017

Од едниот крај на светот, па до другиот, низ Земјината планета постојат места кои воодушевуваат со својот изглед и оставаат без здив. Таквите места се најчесто локации на кои копното и водата се среќаваат, недопрени од човековата рака.

Природна убавина: Петте најубави водопади кои постојат во светот

Exclusive.mk - 06.10.2017

Од едниот крај на светот, па до другиот, низ Земјината планета постојат места кои воодушевуваат со својот изглед и оставаат без здив. Таквите места се најчесто локации на кои копното и водата се среќаваат, недопрени од човековата рака.