TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Необична симболика: Прстот на кој го носите накитот го открива вашиот карактер

Точка - 10.11.2017

Прстените се еден од најомилените акцесоари на секоја жена. Но, дали некогаш сте се запрашале какво значење има начинот на кој го носите овој накит? Во продолжение, откријте ја необичната симболика позади овој тренд: Палец Доколку прстенот најчесто ...

Не е само накит: Изборот на кој прст го носите прстенот открива многу детали за вас!

Скопје24 - 09.11.2017

Дали некогаш сте се запрашале што симболизира изборот на кој прст го носите прстенот? Палец Ако прстенот најчесто го носите на палецот, тогаш спаѓате во силните жени кои зрачат со самодоверба.