TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ставила Аспирин во машината за перење: Кога ја извадила облеката, не можела да поверува...

Сител - 12.08.2017

Често после перењето на бела облека во машина за перење, таа може да ја промени својата боја и да стане сива. Без оглед на колку начини сте се обидувале да го отстраните сивилото, облеката останува иста.

Ставила Аспирин во машината за перење: Кога ја извадила облеката, не можела да поверува…

Република - 13.08.2017

Често после перењето на бела облека во машина за перење, таа може да ја промени својата боја и да стане сива. Без оглед на колку начини сте се обидувале да го отстраните сивилото, облеката останува иста.

Ставила Аспирин во машината за перење

Репортер - 14.08.2017

Често после перењето на бела облека во машина за перење, таа може да ја промени својата боја и да стане сива. Без оглед на колку начини сте се обидувале да го отстраните сивилото, облеката останува иста. За среќа, постои одлично решение.