TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) Во ова бикини Татјана Стојановска стана Мис на Македонија во 1992 година

Скопје24 - 06.10.2017

Убавица тогаш, убавица денес! Татјана Стојановска веќе години наназад ни е позната како презентерка од малите екрани, а многу од гледачите токму неа ја избираат за свој омилен ТВ лик. Секогаш средена и умерена, таа е пример за вистинска дама.

(Фото) Татјана Стојановска како Мис на Македонија пред 25 години

Репортер - 07.10.2017

Убавица тогаш, убавица денес! Татјана Стојановска веќе години наназад ни е позната како презентерка од малите екрани, а многу од гледачите токму неа ја избираат за свој омилен ТВ лик. Секогаш средена и умерена, таа е пример за вистинска дама.

Непрепознатлива - еве ако изгледаше Татјана Стојаноска како Мис Македонија пред 25 години

Press24 - 07.10.2017

Татјана Стојановска е една од најдобрите ТВ презентерки во нашата земја. Секогаш средена и умерена и претставува пример за вистинска дама. Но, пред да стане презентерка Татјана Стојановска се натпреваруваше за Мис на Македонија во 1992 година и ...