TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжена вонредната состојба во Турција

Макфакс - 17.07.2017

Вонредната состојба во Турција денеска е продолжена на уште три месеци, речиси една година откако беше воведена поради обидот за државен удар на 15-ти јули минатата година. Се очекува, барањето да го одобри парламентот, во кој партијата на Ердоган ...

Во Турција продолжена вонредната состојба уште за три месеци

Мета - 17.07.2017

Вонредната состојба во Турција е продолжена уште за три месеци, речиси една година откако беше воведена поради обидот за државен удар кој се случи на 15 јули минатата година. Парламентот го прифати барањето на владата на Турција да се продолжи ...

Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци

Телевизија Нова - 17.07.2017

Турскиот парламент денеска изгласа продолжување на режимот на вонредна состојба во земјата за уште три месеци. Парламентот уште еднаш ја продолжи вонредната состојба, која беше воведена по обидот за преврат на 15 јули минатата година.

Во Турција продолжена вонредната состојба за уште три месеци

Локално - 17.07.2017

Вонредната состојба во Турција е продолжена за уште три месеци, речиси година дена откако што е воведена заради обидот за државен удар кој се случи на 15 јули минатата година. Парламентот го прифати барањето на владата на Турција да се продолжи ...

Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба...

Н.Македонија - 17.07.2017

Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба Турскиот парламент денеска изгласа продолжување на режимот на вонредна состојба во земјата за уште три месеци. Парламентот уште еднаш ја продолжи вонредната состојба, која беше воведена по обидот за ...

Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци

А1 On - 17.07.2017

Турскиот парламент денеска изгласа продолжување на режимот на вонредна состојба во земјата за уште три месеци. Парламентот уште еднаш ја продолжи вонредната состојба, која беше воведена по обидот за преврат на 15 јули минатата година.

Во Турција продолжена вонредната состојба за уште три мeсеци

Р.С.Европа - 18.07.2017

Турскиот парламент изгласа продолжување на режимот на вонредна состојба во земјата за уште три месеци. Парламентот уште еднаш ја продолжи вонредната состојба, која беше воведена по обидот за преврат на 15 јули минатата година.