TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Програмата на СБ за урбано партнерство со поддршка за општинските лидери

Newsroom - 14.11.2017

Претставници од локални и од централните власти од седум земји од Југоисточна Европа (ЈИЕ) денес присуствуваа на Дијалогот помеѓу градовите во Скопје за да ги споделат добрите практики и наодите од Самостојната проценка на општинските финансии ...

Програмата на Светска банка – Австрија за урбано партнерство ги поддржува општинските лидери во Југоисточна Европа

Бизнис Вести - 14.11.2017

Претставници од локални и од централните власти од седум земји од Југоисточна Европа (ЈИЕ) денес присуствуваа на Дијалогот помеѓу градовите во Скопје за да ги споделат добрите практики и наодите од Самостојната проценка на општинските финансии ...