TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се укинуваат два неработни денови во 2018-та

Република - 10.11.2017

Владата го укина “Денот на дрвото“, а со тоа се намалува и бројот на неработни денови. Владата на седница донесе заклучок за престанок на акцијата “Ден на дрвото“ која што во изминатите 9 години се организираше на два пати годишно, во пролет и во ...

Уште 3 неработни денови до крајот на годината – два продолжени викенди

Скопје24 - 09.11.2017

Осми декември, Св. Климент Охридски е последниот неработен ден за сите граѓани. Добро е што овој ден се паѓа во петок па ќе отвори можност за продолжен викенд и мала оддишка од работните обврски.

Уште 3 неработни денови до крајот на годината - два продолжени викенди

Сител - 09.11.2017

Осми декември, Св. Климент Охридски е последниот неработен ден за сите граѓани. Добро е што овој ден се паѓа во петок па ќе отвори можност за продолжен викенд и мала оддишка од работните обврски.

Уште 3 неработни денови до крајот на годината - два продолжени викенди

Вечер - 09.11.2017

Осми декември, Св. Климент Охридски е последниот неработен ден за сите граѓани. Добро е што овој ден се паѓа во петок па ќе отвори можност за продолжен викенд и мала оддишка од работните обврски.