TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хумана мисија за спасување маче во Карпош

Макфакс - 10.11.2017

По трет пат службите на Општина Карпош излегоа во пресрет на молба на граѓаните, и повторно во хумана мисија на спасување маче. Како што информирата од општината, домашното милениче Аја, исплашено од уличните кучиња, се искачило на врвот од ...

Хумана мисија за спасување маче во Карпош

Вечер - 10.11.2017

По трет пат службите на Општина Карпош излегоа во пресрет на молба на граѓаните, и повторно во хумана мисија на спасување маче. Како што информирата од општината, домашното милениче Аја, исплашено од уличните кучиња, се искачило на врвот од ...

Хумана мисија за спасување маче во Карпош

Скопје24 - 10.11.2017

По трет пат службите на Општина Карпош излегоа во пресрет на молба на граѓаните, и повторно во хумана мисија на спасување маче. Како што информирата од општината, домашното милениче Аја, исплашено од уличните кучиња, се искачило на врвот од ...