TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како најлесно да отворите тегла со силно стегнат капак

Пулс24 - 10.11.2017

Дали ви се случило да се обидете да отворите тегла која пред неколку дена сте ја отвориле без проблем, а сега не можете, како да капакот и е залепен со најцврстиот лепак ? Понекогаш се случува капакот на теглата да се залепи толку јако, најчесто од ...

Доста е мачење:Едноставен трик за отварање на секој капак за 10 секудни (видео)

Press24 - 09.11.2017

Со помош на овој трик сега за десетина секунди брзо и лесно можете да го отворите секој капак. Понекогаш е тешко да се отвори тегла па се случува и да се откажеме од теглата мед, ајвар или краставички само поради тоа што не може да ја отвориме.

Како да отворите тегла за секунда: Без нож и без мака!

Gotvi.mk - 08.11.2017

Фантастично едноставен и брз трик! Понекогаш се случува капачињата на теглите од мед или џем, на пример, толку да се залепат, што e невозможно да ги отворите. Но, постои фантастично едноставен, брз трик со кој ќе ја отворите секоја тегла за само ...

Доста е мачење: Со овие трикови ќе отворите тегла за 10 секудни без остри предмети (ВИДЕО)

Маркукуле - 10.11.2017

Со помош на овие трикови сега за десетина секунди брзо и лесно можете да го отворите секој капак. Понекогаш е тешко да се отвори тегла па се случува и да се откажеме од теглата мед, ајвар или краставички само поради тоа што не може да ја отвориме.