TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“

А1 On - 12.08.2017

Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“

Локално - 12.08.2017

– Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти на „Охридско лето“

Радио МОФ - 12.08.2017

Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“

Нетпрес - 12.08.2017

Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“

Либертас - 12.08.2017

Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“...

Н.Македонија - 12.08.2017

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“ Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат ...

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“

Сител - 12.08.2017

Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.

Проектот „Детски свет“ и концерт на македонски виолинисти денеска на „Охридско лето“

Скопје24 - 12.08.2017

Програмата за денеска во рамки на „Охридско лето“ почнува уште на пладне на сцената „Долни Сарај“, преку проектот „Детски свет“ во чии рамки пред публиката ќе бидат презентирани изложби, театарски претстави, музички настапи на најмладите генерации.