TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граѓаните не знаат за што дебатираат пратениците

Р.С.Европа - 21.04.2017

Повеќе од еден месец пратениците расправаат, а мнозинството граѓани не знаат за која точка се дискутира. Социолозите сметаат дека таквата појава е резултат на слабата информираност на граѓаните, но и слепата послушност кон партискиот лидер.

Собрание, ВМРО-ДПМНЕ ги повика СДСМ да се вклучат во дебата

Алсат-М - 20.04.2017

Пратениците на СДСМ и на петнаесеттото продолжение на конституивната седница одбија да дебатираат и покрај постојаните апели од нивните колеги од ВМРО-ДПМНЕ. Пратениците од партијата на Никола Груевски продолжуваат да бараат објаснување за ...

’Рчка

Слободен Печат - 20.04.2017

Замислете албанските партии да изјават – еве, се откажуваме од Тиранската платформа. Замислете истото да го стори и Зоран Заев. Претпоставувате, нели, кој ќе биде одговорот на пучистите – добро, ама не ви веруваме! Пишува Бранко Героски Ајде малку ...

Затуровска: Ако е толку добра Тиранската платформа нека ја спроведат во Албанија

Курир - 20.04.2017

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ Лилјана Затуровска, денес од собраниската говорница порача Тиранската платформа да се спроведе во Албанија каде што и беше составена па да видиме какви резултати ќе даде.

Манојлоски: Албанските партии јасно кажаа дека нема да го поддржат СДСМ ако не ја спроведе тиранската платформа

Република - 20.04.2017

Пратеникот Горан Манојлоски од ВМРО-ДПМНЕ денес во Собранието на Република Македонија потсети дека албанските партии од говорницата во Собранието јасно кажаа дека нивните потписи му ги даде на СДСМ само заради тоа што Заев ја прифатил во целост ...

(Обновено) Конститутивната седница утре продолжува со реплики на излагањето на Затуровска...

Н.Македонија - 19.04.2017

(Обновено) Конститутивната седница утре продолжува со реплики на излагањето на Затуровска Пратениците во Собранието на Македонија попладнево ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и ...

Продолжи конститутивната седница- реплики и преодурални забелешки

Press24 - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија денеска ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. И денешното 14. продолжение од расправата поминува со реплики, контрареплики од ...

Рангелова ја напушти, Затуровска ја презеде говорницата

Репортер - 19.04.2017

По четири часовна расправа за платформата, јазикот, за знамето и откако скоро сите пратеници се изредија со реплики и контрареплики, се исцрпе дискусијата на пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова.

Затуровска: Ако е толку добра Тиранската платформа нека ја спроведат во Албанија

Телевизија Нова - 20.04.2017

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ Лилјана Затуровска, денес од собраниската говорница порача Тиранската платформа да се спроведе во Албанија каде што и беше составена па да видиме какви резултати ќе даде.

Рангелова: Дали молчењето за Тиранската платформа значи и нејзино одобрување

Press24 - 19.04.2017

На денешната Собраниска седница, пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова ги праша пратениците на СДСМ дали со молчењето ја одобруваат Тиранската платформа која е верификувана во туѓа држава.

Манојлоски: Албанските партии јасно кажаа дека нема да ја поддржат СДСМ ако не ја имплементираат Тиранската платформа

Курир - 20.04.2017

Пратеникот Горан Манојлоски од ВМРО-ДПМНЕ, денес потсети во Собранието на Република Македонија потсети дека Албанските партии јасно од говорницата во Собранието кажаа дека нивните потписи на СДСМ, ги даде само заради тоа што Заев ја прифатил во ...

Собранието утре ја продолжува расправата за Комисијата

Алсат-М - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија попладнево ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. И денешното 14. продолжение од расправата поминува со реплики, контрареплики од ...

Реплики и преодурални забелешки и на денешното собраниско продолжение

Телевизија Нова - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија денеска ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. И денешното 14. продолжение од расправата поминува со реплики, контрареплики од ...

Затуровска: Ако е толку добра Тиранската платформа, нека си ја спроведат во Албанија

Република - 20.04.2017

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ Лилјана Затуровска, денес од собраниската говорница порача Тиранската платформа да се спроведе во Албанија каде што и беше составена па да видиме какви резултати ќе даде.

Рангелова: Дали молчењето за Тиранската платформа значи и нејзино одобрување

Вечер - 19.04.2017

На денешната Собраниска седница, пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова ги праша пратениците на СДСМ дали со молчењето ја одобруваат Тиранската платформа која е верификувана во туѓа држава.

Манојлоски: Албанските партии јасно кажаа дека нема да ја поддржат СДСМ ако не ја имплементираат Тиранската платформа

Телевизија Нова - 20.04.2017

Пратеникот Горан Манојлоски од ВМРО-ДПМНЕ, денес потсети во Собранието на Република Македонија потсети дека Албанските партии јасно од говорницата во Собранието кажаа дека нивните потписи на СДСМ, ги даде само заради тоа што Заев ја прифатил во ...

Собранието утре ја продолжува расправата за Комисијата

Алфа - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија попладнево ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. Пратениците во Собранието на Македонија попладнево ја продолжија ...

Затуровска: Нека ја спроведат тиранската платформа во Албанија, па да видиме какви резултати ќе даде

Пулс24 - 20.04.2017

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ Лилјана Затуровска, денес од собраниската говорница порача Тиранската платформа да се спроведе во Албанија каде што и беше составена па да видиме какви резултати ќе даде.

Рангелова: Дали молчењето за Тиранската платформа значи и нејзино одобрување

Телевизија Нова - 19.04.2017

На денешната Собраниска седница, пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова ги праша пратениците на СДСМ дали со молчењето ја одобруваат Тиранската платформа која е верификувана во туѓа држава.

Манојлоски: Албанските партии јасно кажаа дека нема да ја поддржат СДСМ ако не ја имплементираат платформата

Пулс24 - 20.04.2017

Пратеникот Горан Манојлоски од ВМРО-ДПМНЕ, денес потсети во Собранието на Република Македонија потсети дека Албанските партии јасно од говорницата во Собранието кажаа дека нивните потписи на СДСМ, ги даде само заради тоа што Заев ја прифатил во ...

Собранието утре ја продолжува расправата за Комисијата

Press24 - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија попладнево ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. И денешното 14. продолжение од расправата поминува со реплики, контрареплики од ...

Реплики и преодурални забелешки и на денешното собраниско продолжение

Сител - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија денеска ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. И денешното 14. продолжение од расправата поминува со реплики, контрареплики од ...

Затуроска: Ако е толку добра Тиранската платформа, нека ја спроведат во Албанија

Нетпрес - 20.04.2017

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Затуроска, од собраниската говорница во четвртокот порача Тиранската платформа да се спроведе во Албанија, каде што и беше составена, за да се види какви резултати ќе даде таму, имајќи ги предвид тамошните ...

Рангелова: Дали молчењето за Тиранската платформа значи и нејзино одобрување

Нетпрес - 19.04.2017

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова на денешната собраниска седница ги праша колегите од СДСМ дали со молчењето ја одобруваат Тиранската платформа која е верификувана во туѓа држава.

Манојлоски: Албанските партии јасно кажаа дека нема да ја поддржат СДСМ ако не ја имплементираат Тиранската платформа

Вечер - 20.04.2017

Пратеникот Горан Манојлоски од ВМРО-ДПМНЕ, денес потсети во Собранието на Република Македонија потсети дека Албанските партии јасно од говорницата во Собранието кажаа дека нивните потписи на СДСМ, ги даде само заради тоа што Заев ја прифатил во ...

Собранието утре ја продолжува расправата за Комисијата

Телевизија Нова - 19.04.2017

Пратениците во Собранието на Македонија попладнево ја продолжија конститутивната седница на која се расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувањата. И денешното 14. продолжение од расправата поминува со реплики, контрареплики од ...

Затуровска: Ако е толку добра Тиранската платформа нека ја спроведат во Албанија

Press24 - 20.04.2017

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ Лилјана Затуровска, денес од собраниската говорница порача Тиранската платформа да се спроведе во Албанија каде што и беше составена па да видиме какви резултати ќе даде.

Рангелова: Дали молчењето за Тиранската платформа значи и нејзино одобрување?

Република - 19.04.2017

На денешната собраниска седница пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова ги праша пратениците на СДСМ дали со молчењето ја одобруваат Тиранската платформа која е верификувана во туѓа држава.

Манојлоски: Албанските партии јасно кажаа дека нема да ја поддржат СДСМ ако не ја имплементираат Тиранската платформа

Press24 - 20.04.2017

Пратеникот Горан Манојлоски од ВМРО-ДПМНЕ, денес потсети во Собранието на Република Македонија потсети дека Албанските партии јасно од говорницата во Собранието кажаа дека нивните потписи на СДСМ, ги даде само заради тоа што Заев ја прифатил во ...

Собранието утре ја продолжува расправата за Комисијата за прашања на изборите и именувањата

Телеграф - 19.04.2017

Антонио Милошоски реплицирајќи во однос на платформата потпишана од ДУИ, Беса и Алијансата на Албанците, рече дека станува збор за систем на сврзани садови, предизвикан и поттикнат од најголемата опозициска партија и нејзиниот претседател ...