TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нишани ги декретираше новите министри на Албанија

Алсат-М - 20.03.2017

Претседателот на Албанија, Бујар Нишани, ги декретираше четворицата нови министри кои беа предложени од страна на премиерот Еди Рама. И покрај тоа што оценката на Нишани за министерот за внатрешни, Фатмир Џафа беше негативна, тој му остана доследен ...

Нишани: Земјата е во состојба на високи политички тензии

Р.С.Европа - 20.03.2017

Албанскиот претседател Бујар Нишани во обраќањето до нацијата оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

Нишани:Земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии

Алсат-М - 19.03.2017

Албанскиот претседател во обраќањето до нацијата ,во врска со политичката состојба во земјата,оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

Нишани: Земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии

Телевизија Нова - 19.03.2017

Албанскиот претседател во обраќањето до нацијата ,во врска со политичката состојба во земјата,оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

Нишани: Земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии

А1 On - 19.03.2017

Албанскиот претседател во обраќањето до нацијата, во врска со политичката состојба во земјата,оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

Нишани:Земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии

Локално - 19.03.2017

Албанскиот претседател во обраќањето до нацијата ,во врска со политичката состојба во земјата,оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

ВО АЛБАНИЈА ИМА ТЕНЗИИ: Што ќе се случи со изборите и реформите?

Фактор - 20.03.2017

Претседателот на Албанија, Бујар Нишани во обраќањето до нацијата изјави дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

Нишани: Земјата е во состојба на високи политички тензии

24 Вести - 20.03.2017

Албанскиот претседател Бујар Нишани во обраќањето до нацијата оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.

Нишани: Земјата е во состојба на високи политички тензии

Алсат-М - 20.03.2017

Албанскиот претседател Бујар Нишани во обраќањето до нацијата оцени дека земјата се наоѓа во состојба на високи политички тензии и додаде дека секоја тензија е штетна за одржување на избори и спроведување на реформите.