TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто не смеете да ја пропуштите серијата „На терапија“?

Сител - 13.09.2017

„На терапија“, првата македонска серија снимена според странска лиценца, започнува со емитување на 18-ти септември на „ТВ Сител“, во 22:20 часот. За серијата веќе пишувавме , но вреди да се погледне и трејлерот.

Зошто не смеете да ја пропуштите серијата „На терапија“?

Press24 - 13.09.2017

„На терапија“, првата македонска серија снимена според странска лиценца, започнува со емитување на 18-ти септември на „ТВ Сител“, во 22:20 часот. За серијата веќе пишувавме , но вреди да се погледне и трејлерот.

Зошто не смеете да ја пропуштите серијата „На терапија“?

Скопје24 - 13.09.2017

„На терапија“, првата македонска серија снимена според странска лиценца, започнува со емитување на 18-ти септември на „ТВ Сител“, во 22:20 часот. „Да знаат пациентите што све ми поминува низ глава, веројатно ниту еден не би се вратил кај мене ...