TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали се ежите кога ја слушате омилената песна? Тоа значи дека вашиот мозок е посебен

Press24 - 10.11.2017

Многу од нас обожаваат да слушаат музика но ретки се оние кои кога ја слушаат омилената песна имаат кнедла во грлото и се ежат. Метју Сачс од Хардвард спровел истражување на неколку студенти кои се ежат поради добра песна и дошол до изненадувачки ...

Кога ја слушате омилената песна се наежувате? - Ова е причината за тоа

Сител - 10.11.2017

Многу од нас обожаваат да слушаат музика но ретки се оние кои кога ја слушаат омилената песна имаат кнедла во грлото и се ежат. Метју Сачс од Хардвард спровел истражување на неколку студенти кои се ежат поради добра песна и дошол до изненадувачки ...