TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пален па обновуван, овој манастир прави чуда: "Немавме деца, отидовме а тогаш се случи чудо"

Press24 - 05.10.2017

Сокриен во тишина, опкружен со дарови од природата, пален и обновуван, манастирот Тума во српската општина Голубац, на 120 километри од Белград постои со векови, и во него се случуваат чуда. И денес се прераскажуваат чудата од манастирот.

Пален па обновуван, овој манастир прави чуда: "Немавме деца, отидовме а тогаш се случи чудо"

Exclusive.mk - 06.10.2017

Сокриен во тишина, опкружен со дарови од природата, пален и обновуван, манастирот Тума во српската општина Голубац, на 120 километри од Белград постои со векови, и во него се случуваат чуда. И денес се прераскажуваат чудата од манастирот.