TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

Телевизија Нова - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

еМагазин - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта", објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

Локално - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

Сител - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта", објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

А1 On - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

+инфо - 06.10.2017

Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег до пазарот Захир Пајазити. Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта", ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

Алсат-М - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово

Newsroom - 06.10.2017

На 10-ти октомври во Приштина, ќе се одржи првата Парада на гордоста во Косово , под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Со почеток од 11:30 часот, парадата ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

ТВ21 - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10 октомври

Р.С.Европа - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10 октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта", објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, преку ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

Вечер - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта", објавија косовските медиуми Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на ...

Прва парада на гордоста во Косово

Радио МОФ - 06.10.2017

Првата Парада на гордост а во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...

Прва Парада на гордоста во Косово на 10-ти октомври

Популарно - 06.10.2017

Првата Парада на гордоста во Косово ќе се одржи на 10-ти октомври во Приштина, под слоганот „Во името на љубовта”, објавија косовските медиуми. Парадата ќе почне во 11:30 часот и ќе се движи по главните улици на Приштина, од плоштадот Скендербег, ...