TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се продолжува рокот за изградба на автопатот Миладиновце – Штип

24 Вести - 12.09.2017

Се продолжува рокот за изградба на автопатот Миладиновце – Штип. Владата на вечерашната седница донела одлука да се потпише анекс договор со кој ќе биде прдолжен роквите за изградба на автопатот што го гради кинеската компанија Синехидро.

Владата го одобри анекс-договорот за завршување на автопатот Миладиновци-Штип

Денар - 13.09.2017

На вчерашната седница на Владата на Република Македонија по предлог на Министерството за транспорт и врски беше разгледан и прифатен текстот на анексот кон договорот за изградба на автопатот Миладиновци-Штип заради продолжување на рокот за изградба ...

Владата го одобри анекс договорот за финиширање на автопатот Миладиновци-Штип

еМагазин - 13.09.2017

Владата на Република Македонија денеска ја одржа својата редовна 27 седница со повеќе точки од посебен интерес на дневниот ред. Како што информираат од владината прес служба на предлог на Министерството за транспорт и врски, владата ја разгледа ...

Владата го одобри анекс договорот за финиширање на автопатот Миладиновци-Штип

Либертас - 13.09.2017

Владата на Република Македонија на вчерашната седница гоприфати текстот на Анексот кон Договорот за изградба на патната делница Миладиновци-Штип заради продолжување на рокот за изградба помеѓу Јавното претпријатие за државни патишта и компанијата ...