TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исповед на Оливер Драгоевиќ за ракот: Водам борба, но ќе се борам до последниот здив

Сител - 14.11.2017

После дијагностицирањето на карциномот, Оливер Драгоевиќ ги откажа настапите на концертот во Франкфурт, но колегите негови ги отпеаа песните како знак на поддршка за пејачот. - Не можев да одам на лекување во Германија, докторите не ми дадоа.

Оливер Драгојевиќ ќе го прослави 70. роденден со концерт

Репортер - 14.11.2017

На 15 декември Оливер Драгојевиќ ќе одржи концерт во Сплит и на тој начин ќе го прослави својот 70. роденден. Тој оваа вест им ја соопшти на новинарите на прес-конференција. „Целиот живот се дружам со талентирани луѓе, па така ќе биде и овој пат.

За триесет години, ова се нема случено – зборовите на блиските на Оливер Драгоевиќ ги расплакаа сите!

Република - 13.11.2017

Пејачот Оливер Драгојевиќ го откажа својот настап на концертот во Германија, но неговите колеги во Франкфурт, сепак ги испеаја неговите песни, како знак на подршка за овој пејач. Оливер Драгојевиќ не можел да отпатува во Германија бидејќи лекарот му ...

Исповед на Оливер Драгоевиќ за ракот: Водам борбата, но ќе се борам до последниот здив

Exclusive.mk - 14.11.2017

После дијагностицирањето на карциномот, Оливер Драгоевиќ ги откажа настапите на концертот во Франкфурт, но колегите негови ги отпеаа песните како знак на поддршка за пејачот. - Не можев да одам на лекување во Германија, докторите не ми дадоа.

„Ќе се борам до последен здив“ – Оливер Драгоевиќ се огласи во врска со болеста

Република - 15.11.2017

После дијагностицирањето на карциномот, Оливер Драгоевиќ ги откажа настапите на концертот во Франкфурт, но колегите негови ги отпеаа песните како знак на поддршка за пејачот. – Не можев да одам на лекување во Германија, докторите не ми дадоа.

„Ќе се борам до последен здив“ – Оливер Драгоевиќ се огласи во врска со болеста

Скопје24 - 15.11.2017

После дијагностицирањето на карциномот, Оливер Драгоевиќ ги откажа настапите на концертот во Франкфурт, но колегите негови ги отпеаа песните како знак на поддршка за пејачот. – Не можев да одам на лекување во Германија, докторите не ми дадоа.