TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Афера "Говедско": Европа преплавена со расипано месо од Бразил, амбасадорот на ЕУ бесен: "Сакам објаснување!"

Точка - 20.03.2017

Бразилскиот претседател Мишел Темер, од петни жили се обидува да го разубеди светот дека бразилската месна индустрија не претставува закана, и покрај откритието на полицијата дека големите извозници продавале расипано говедско и живина со ...

Европа преплавена со расипано месо од Бразил...

Н.Македонија - 20.03.2017

Европа преплавена со расипано месо од Бразил Бразилскиот претседател Мишел Темер со крајни сили се обидува да го убеди светот дека бразилската месната индустрија не претставува закана, и покрај тоа што полицијата откри дека големите извозници ...

Расипано месо, заразено со салмонела, кое потекнува од Бразил е повлечено од меѓународните пазари

Макфакс - 20.03.2017

Масовни проверки почнаа да се вршат во погоните на производителите на месо во Бразил поради сигнали за корупција, кои се поврзани со извоз на расипано месо, заразено со салмонела, а кое се продавало во земјата и во странство.

Расипано месо од Бразил, заразено со салмонела, повлечено од меѓународните пазари

Кајгана - 20.03.2017

Масовни проверки почнаа да се вршат во погоните на производителите на месо во Бразил поради сигнали за корупција, поврзани со извоз на расипано месо заразено со салмонела, кое се продавало во земјата и во странство.

Бразилско расипано месо, заразено со салмонела, повлечено од меѓународните пазари

Денар - 20.03.2017

Масовни проверки почнаа да се вршат во погоните на производителите на месо во Бразил поради сигнали за корупција, кои се поврзани со извоз на расипано месо, заразено со салмонела, а кое се продавало во земјата и во странство.

Бразилско месо заразено со салмонела повлечено од меѓународните пазари

Вечер - 20.03.2017

Масовни проверки почнаа да се вршат во погоните на производителите на месо во Бразил поради сигнали за корупција, кои се поврзани со извоз на расипано месо, заразено со салмонела, а кое се продавало во земјата и во странство.