TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кумановската болница со сопствени средства набави апарати за физикалното одделение

Канал5 - 09.11.2017

Општа Болница Куманово одвои 1,5 милиони денари, сопствени средства за набавка на десет нови апарати за физикална терапија, со кои пациентите ќе ја добијат потребната електротерапија на еден апарат, информираа денеска надлежните од јавната ...

Кумановската болница со сопствени средства набави апарати за физикалното одделение...

Н.Македонија - 09.11.2017

Кумановската болница со сопствени средства набави апарати за физикалното одделение Општа Болница Куманово одвои 1,5 милиони денари, сопствени средства за набавка на десет нови апарати за физикална терапија, со кои пациентите ќе ја добијат потребната ...

Кумановската болница со сопствени средства набави апарати за физикалното одделение

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Општа Болница Куманово одвои 1,5 милиони денари, сопствени средства за набавка на десет нови апарати за физикална терапија, со кои пациентите ќе ја добијат потребната електротерапија на еден апарат, информираа денеска надлежните од ...

Кумановската болница набави 10 нови апарати за физикална терапија

Слободен Печат - 10.11.2017

Пациентите ќе ја добиваат потребната електротерапија на еден апарат, наместо како досега, на четири до пет, информираа надлежните од јавната здравствена установа. Општата болница – Куманово одвои 1,5 милиони денари сопствени средства за набавка на ...