TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мигранти од Пакистан фатени во близина на Неготино...

Н.Македонија - 14.11.2017

Мигранти од Пакистан фатени во близина на Неготино Непознато лице се обидело да избега со возило „Мазда“ откако полициски службеници му дале знак да запре, на регионалниот пат Неготино-село Лакавица, кај местото познато како „Полигон“ во близина на ...

Фатени девет пакистански мигранти во близина на Неготино

Newsroom - 14.11.2017

Вчера во 21.15 часот на регионалниот пат Неготино-с.Лакавица, во близина на Неготино, во возило биле пронајдени девет пакистански мигранти. Во близина на местото викано„Полигон“, вчера од страна полициски службеници од Полициска станица Неготино, ...

Во возило кај Неготино пронајдени деветмина Пакистанци, возачот избегал

Макфакс - 14.11.2017

Од МВР велат дека на регионалниот пат Неготино – с. Лакавица, во близина на место викано Полигон, полициски службеници се обиделе да запрат возило „мазда“ со штипски регистарски ознаки управувано од засега непознато лице, при што возачот ја зголемил ...

Во возило кај Неготино пронајдени деветмина Пакистанци, возачот избегал

Вечер - 14.11.2017

Од МВР велат дека на регионалниот пат Неготино – с. Лакавица, во близина на место викано Полигон, полициски службеници се обиделе да запрат возило „мазда“ со штипски регистарски ознаки управувано од засега непознато лице, при што возачот ја зголемил ...

Во возило кај Неготино пронајдени деветмина Пакистанци, возачот избегал

Кајгана - 14.11.2017

Од МВР велат дека на регионалниот пат Неготино – с. Лакавица, во близина на место викано Полигон, полициски службеници се обиделе да запрат возило „мазда“ со штипски регистарски ознаки управувано од засега непознато лице, при што возачот ја зголемил ...

Ја оставил маздата и продолжил да бега со трчање: Еве што најде полицијата во неа

Сител - 14.11.2017

Вчера во 21,15 часот на регионалниот пат Неготино- с.Лакавица, во близина на Неготино кај место викано„Полигон“, од страна полициски службеници од Полициска станица Неготино, бил даден знак за запирање на возило „Мазда“ со штипски регистарски ознаки ...

Во возило кај Неготино пронајдени деветмина Пакистанци, возачот избегал

Република - 14.11.2017

Од МВР велат дека на регионалниот пат Неготино – с. Лакавица, во близина на место викано Полигон, полициски службеници се обиделе да запрат возило „мазда“ со штипски регистарски ознаки управувано од засега непознато лице, при што возачот ја зголемил ...

Во возило кај Неготино пронајдени деветмина Пакистанци, возачот избегал

Точка - 14.11.2017

Од МВР велат дека на регионалниот пат Неготино – с. Лакавица, во близина на место викано Полигон, полициски службеници се обиделе да запрат возило „мазда“ со штипски регистарски ознаки управувано од засега непознато лице, при што возачот ја зголемил ...

Не сопрел на даден знак, подоцна илегалците фатени, швецерот избегал

МКД - 14.11.2017

Вчеравечер во 21.15 часот на регионалниот пат Неготино-с.Лакавица, во близина на Неготино кај место викано„Полигон", од страна полициски службеници од полициска станица Неготино, бил даден знак за запирање на возило мазда, со штипски регистарски ...

Фатени девет мигранти од Пакистан кај Неготино

Поглед - 14.11.2017

Во текот на изминатиот ден, по вистинска бркотница на а регионалниот пат Неготино-с.Лакавица, биле фатени двајца мигранти од Пакистан. Во близина на Неготино кај место викано„Полигон“, од страна полициски службеници од Полициска станица Неготино, ...

Во возило кај Неготино пронајдени деветмина Пакистанци, возачот избегал

Правдико - 14.11.2017

Од МВР велат дека на регионалниот пат Неготино – с. Лакавица, во близина на место викано Полигон, полициски службеници се обиделе да запрат возило „мазда“ со штипски регистарски ознаки управувано од засега непознато лице, при што возачот ја зголемил ...