TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата

Сител - 11.01.2017

Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи. Како што пренесуваат електронските медиуми, жителите од Борје го расчистуваат снегот ...

САМИ СЕ БОРАТ ПРОТИВ СНЕЖНИТЕ НАНОСИ: Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати ги чистат патиштата

Телеграф - 11.01.2017

Оставени се сами да се деблокираат од големите снежни врнежи Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи.

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата

Локално - 11.01.2017

Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи. Како што пренесуваат електронските медиуми, жителите од Борје го расчистуваат снегот ...

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата

Република - 11.01.2017

Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи. Како што пренесуваат електронските медиуми, жителите од Борје го расчистуваат снегот ...

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата

Канал5 - 11.01.2017

Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи. Како што пренесуваат електронските медиуми, жителите од Борје го расчистуваат снегот ...

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата...

Н.Македонија - 11.01.2017

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи.

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата

МКД - 11.01.2017

Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи. Како што пренесуваат електронските медиуми, жителите од Борје го расчистуваат снегот ...

Македонците во Гора и Голо Брдо со лопати го чистат снегот од патиштата

Тера - 12.01.2017

Соочени со реалната ситуација и поучени од искуството од изминатите години, Македонците од областа Гора и Голо Брдо сами се деблокираат од големите снежни врнежи. Како што пренесуваат електронските медиуми, жителите од Борје го расчистуваат снегот ...